ocupantul a spus că armata rusă este condusă de generali analfabeți/REUTERS

Ocupantul rus, într-o conversație cu soția sa, a spus că armata lui Putin este condusă de generali incompetenți. “Verificările” pregătirii în luptă a unităților înainte de invazia Ucrainei au fost efectuate într-o saună peste un pahar.

invadatorul a povestit despre acest lucru într-o conversație telefonică interceptată.

Rusul a menționat că în primele zile ale invaziei, apărătorii ucraineni au zdrobit coloane întregi de invadatori. 

“Comanda armatei tocmai am terminat freaks. La naiba, la naiba, aproape întreaga divizie a fost deja învinsă. Da, ei spun că vor să judece comandantul. Ei bine, pentru faptul că toate acestea sunt planificate analfabete. Da, pentru că divizia noastră era în general nepregătită. Nu contează cât de multe mașini care nu funcționează, nici o proprietate, nimic nu a fost dat afară, nimic în lume. Avem un cec de la Moscova când a sosit… Băieții mi-au spus, Am venit aici înaintetoate acestea, în Decembrie-Noiembrie. Știau totul și au venit să verifice… Ei (inspecția și comanda Diviziei – UNIAN) au mers la saună, la hotelul de acolo. “Poienile” acopereau țintele. Banii au fost dați, au fost ca: “ei bine, bine, atunci vei fi bine, vom scrie “totul este bine” și asta este”, a spus ocupantul.

invadatorul a adăugat că comandanții raportează generalilor despre pierderile din rândul personalului și echipamentului, dar el “rămâne tăcut.”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.