ocupanții au tras asupra Kharkiv/npu.gov.ua

Ca urmare a numeroaselor atacuri terestre și aeriene din Kharkiv, peste 280 de clădiri rezidențiale, 26 de școli și 23 de grădinițe au fost distruse, există victime civile.

Acest lucru este raportat de către Departamentul de comunicare al Poliției regiunea Kharkiv.

Se remarcă faptul că inamicul continuă să distrugă în mod intenționat infrastructura orașului și să niveleze cartierele rezidențiale cu solul. Deci, noaptea Kharkiv a experimentat din nou mai multe raiduri aeriene puternice.

“Poliția din regiunea Kharkiv continuă să servească într-un mod îmbunătățit non-stop și să îndeplinească sarcini importante pentru a proteja populația de infracțiunile criminale, prevenind faptele de jaf, furt și alte infracțiuni. Ofițerii de poliție răspund prompt la rapoartele persoanelor suspecte, patrulează străzile, efectuează măsuri de evacuare, oferă asistență umanitară cetățenilor”, se arată în raport.

Ofițerii de poliție atrag atenția populației asupra faptului că, după bombardamente și bombardamente, muniția a rămas pe străzile care nu au explodat. Dacă se găsesc astfel de obiecte periculoase, este necesar să contactați poliția sau salvatorii cu numerele 102 și 101.

Pentru apelurile la poliție pentru ajutor, există linii de comunicare suplimentare în districtele orașului și în regiune. Operatorii serviciului 102 primesc informații non-stop. De asemenea, chatbot @Kharkiv102_bot funcționează pentru a răspunde la mesaje.

fals

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.