rușii au distrus un cinematograf în Lisichansk/fotografie de Sergey GaidaiRușii au distrus un cinematograf din Lisichansk/foto Sergey Gaidai

invadatorii ruși au distrus clădirea cinematografului din Lisichansk, Regiunea Luhansk, cu un atac aerian.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Administrației Regionale de Stat Luhansk, Serghei Gaidai, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, mai devreme în această clădire locuitorii orașului se ascundeau de bombardament. Din fericire, toți au fost evacuați de mult timp din Lisichansk.

Ca urmare a atacului aerian inamic, nimeni nu a fost rănit, a spus Gaidai.

Citește și:  Occidentul forțează Ucraina la pace: Experții Economist au explicat de ce aceasta este o idee proastă Occidentul forțează Ucraina la pace: Experții Economist a explicat de ce aceasta este o idee proastă un grup mare de rezidenți Kadyrov au venit la Mariupol - consilier al primarului Un grup mare de “Kadyrovites” a venit la Mariupol – un consilier al primarului APU a lansat o contraofensivă în sud: ocupanții au suferit pierderi și au preluat apărarea APU a lansat o contraofensivă în sud: ocupanții au suferit pierderi și au preluat apărarea

“Rashiștii lovesc în mod deliberat locuri unde pot fi rezidenți, așa că rușii încearcă să omoare cât mai mulți ucraineni posibil. Ai grijă de tine!”- a declarat președintele Administrației Regionale de Stat Luhansk.

de asemenea, a postat fotografii și videoclipuri unde puteți vedea amploarea distrugerii. 

fotografie Sergey Gaidaifotografie Sergey Gaidai

După cum a raportat UNIAN, 150 de persoane au fost deja îngropate într-un mormânt comun din Lisichansk într-unul din raioane. Poliția din Regiunea Luhansk a format chiar o echipă funerară, deoarece ofițerii de aplicare a legii trebuie să înlocuiască multe servicii.

Anterior, s-a raportat că armata ucraineană a demolat punctul de control al grupului de sabotaj și recunoaștere a rușilor de pe autostrada Lisichansk-Bakhmut împreună cu ocupanții. 

tot mai devreme, ocupanții au provocat un puternic și pe termen lung atac de artilerie asupra Lisichansk, ucigând trei persoane.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.