în ultima zi, nouă atacuri inamice au fost respinse în direcțiile Donetsk și Lugansk/foto Stepanov Anatoly/UNIANîn ultima zi, nouă atacuri inamice au fost respinse în direcțiile Donetsk și Lugansk/foto Stepanov Anatoly/UNIAN

Rata de avans a unităților rusești în timpul luptelor în direcția Donetsk este scăzută.

Acest lucru este menționat pe Facebook în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“Rata de avans a unităților inamice în timpul luptelor în direcția Donetsk este scăzută, din cauza epuizării fizice a personalului și a stării morale și psihologice scăzute”, se spune în raport.

Ocupanții ruși bombardează pozițiile trupelor noastre de-a lungul întregii linii de contact cu mortare, artilerie cu butoi și rachete, precum și folosind aviația operațional-tactică și armată.

își concentrează eforturile principale pe direcțiile Severodonetsk și Bakhmut.

În direcția Bakhmut, cu sprijinul artileriei, Federația Rusă este în ofensivă, nu are succes, în funcție de rezultatele daunelor provocate de foc de la unitățile ucrainene, inamicul sa retras.

Citește și:  în Donbass, armata ucraineană a respins 9 atacuri ale rușilor: câte vehicule inamice au fost distruse În Donbas, armata ucraineană a respins 9 atacuri ale rușilor: câte vehicule inamice au fost distruse astăzi este aproape imposibil să ajungi de la Severodonetsk la Lisichansk - șeful CAA Astăzi este aproape imposibil să ajungi de la Severodonetsk la Lisichansk-șeful CAA  Bătălia pentru Donbass: ocupanții se rostogolesc de – a lungul întregii linii de contact – Statul Major General Bătălia pentru Donbass: ocupanții se rostogolesc de-a lungul întregii linii de contact-Statul Major General

Statul Major General observă că, în ultima zi, nouă atacuri inamice au fost respinse în direcțiile Donetsk și Lugansk, un tanc, un sistem de artilerie, șase vehicule blindate de luptă, două vehicule blindate speciale și trei unități de echipamente auto au fost distruse. Unitățile de apărare aeriană au doborât o rachetă de croazieră, un UAV de recunoaștere tactică Eleron și două UAV de tip Orlan-10.

Mesajul spune că, în direcția slavă, pentru a reduce potențialul de luptă al trupelor noastre, inamicul a efectuat atacuri de artilerie asupra așezărilor Grushuvakha, Tatyanovka și Dibrovnoye. Operațiunile de asalt efectuate în direcția așezării Bogorodichnoye nu au avut succes.

“El a condus o ofensivă nereușită în direcția satului Vernopolye, a suferit pierderi”, a remarcat Statul Major General.

Rezumatul notează că inamicul desfășoară acțiuni de răcire și distragere a atenției în direcțiile Avdeevsky și Kurakhovsky.

În direcția Limansky, în apropierea așezării Old Caravan, ocupanții încearcă să preia controlul asupra unei secțiuni a malului stâng al râului Seversky Donets.

vă reamintim că a devenit cunoscut mai devreme că bombardarea inamicului nu dispare în regiunea Donetsk. De la începutul zilei, ca urmare a bombardării ocupanților ruși, trei civili au fost răniți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *