general-maior al Federației Ruse Andrey Kolesnikov lichidat în Ucraina/foto facebook.com/UkrainianLandForces

Biroul președintelui a declarat că rata ridicată a mortalității în rândul Înaltului Comandament al ocupanților este izbitoare.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul șefului biroului președintelui Mikhail Podolyak pe Twitter.

“Rata ridicată a mortalității în rândul celui mai înalt personal de comandă al Federației Ruse este izbitoare. 6 generali distruși. Generali Majori Tushaev, Gerasimov, Kolesnikov, Sukhovetsky, Mityaev, Locotenent General Mordvichev. Zeci de colonei, alți ofițeri. Nepregătire totală, se luptă cu numere și rachete de croazieră”, a spus el.

Citește și:  Arestovich a explicat de ce frontul practic a înghețat în Ucraina Arestovich a explicat de ce frontul practic a înghețat în Ucraina  am fost înșelați: ocupantul a recunoscut că au fost aruncați în iad în Ucraina în loc de rotație (audio) “Am fost înșelați”: ocupantul a recunoscut că sunt aruncați “în iad” în Ucraina în loc de rotație (audio) Kadyrovites a revenit la Cecenia-SBU contrainformații Kadyrovites a revenit la Cecenia-SBU contrainformații  în Crimeea, unitățile separate ale Corpului Marin rus au pierdut până la 90% din personal - Statul Major General În Crimeea, unități separate ale Corpului Marin rus au pierdut până la 90% din personalul lor – Statul Major General lipsa forței de muncă: Rusia trage trupe din colțurile îndepărtate ale țării la război în Ucraina Lipsa forței de muncă: Rusia este trăgând trupe din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la războiul din Ucraina

războiul din Ucraina

Pe 24 Februarie, în jurul orei 5:00, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.acțiunile Moscovei au fost condamnate de aproape întreaga lume.

pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie până în 20 martie s-au ridicat la aproximativ 14,7 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.