Serviciul de securitate al Ucrainei, împreună cu Forțele Armate ale Ucrainei, veghează asupra statului nostru în această perioadă militară dificilă. Recent, ea a povestit despre capturarea a cinci agenți ai Federației Ruse, iar acum a împărtășit un raport similar. SBU a identificat și reținut complici ai ocupanților și tunarilor artileriei ruse din Regiunea Donețk.

Serviciul de securitate a povestit despre acest lucru pe pagina sa oficială de Facebook. În regiunea Donetsk, ofițerii serviciilor speciale au arestat doi complici ai ocupanților. Primul este un rezident local care a transmis date despre echipamente și relocarea Forțelor Armate către așa-numitul “deputat al celei de-a 2-a convocări a Consiliului Popular al RPD” printr-o rețea socială interzisă în Ucraina. Al doilea este un fost polițist din Slavyansk. El a trimis informații despre mișcarea armatei AFU în apropierea orașului și a muntelui Karachun. Pentru aceasta, militanții RPD au promis trădătorului una dintre pozițiile de conducere din administrația ocupației după confiscarea teritoriului.

Doi Tunari de artilerie au fost capturați în Severodonetsk. Primul dintre ei a acționat în numele unui militant poreclit “Ilya”, care luptă acum împotriva AFU ca parte a celui de-al doilea corp de armată al trupelor rusești. Trădătorul a înregistrat mișcarea echipamentului și a armatei ucrainene, apoi a trecut-o inamicului. Al doilea rezident din Severodonetsk se pregătea să transfere informații ocupanților. Acțiunile sale au fost conduse de același “Ilya”.

În Regiunea Luhansk, SBU se pregătește să interogheze prizonierii, iar în regiunea Poltava, trei ucraineni au fost acuzați de trădare. Au luat parte la propaganda rusă: au cerut soldaților noștri să nu reziste și să treacă de partea inamicului.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *