Ucrainenii sunt chemați să se alăture bătăliei în Odnoklassniki/foto de REUTERS

Ucrainenii sunt îndemnați să se alăture bătăliei pe rețeaua socială Odnoklassniki, populară în rândul rușilor, ai căror utilizatori sunt în principal cetățeni de vârstă mijlocie și vârstnici ai Rusiei lui Putin.

După cum relatează corespondentul UNIAN, apelul corespunzător a fost făcut de Ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei Pavlo Klimkin în aerul teledonului Informațional.

“Majoritatea rușilor susțin acțiunile lui Putin și ar trebui să fie responsabili pentru aceasta. Acesta este un electorat imperial naționalist. Există un” colectiv Orwell ” în Rusia acum. Îi îndemn pe ucraineni să se alăture bătăliei din Odnoklassniki – să posteze videoclipuri, să ia notițe, să publice fotografii din război”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN, de la începutul invaziei Ruse a Ucrainei, rețelele sociale rusești interzise anterior au fost deblocate pentru a purta un război informațional cu inamicul.

nu există o sarcină mai mare pentru populația civilă acum decât să ajute armata și să demoralizeze inamicul pe fundalul sacilor de cadavre militare și eșaloane cu răniți trimiși în Rusia, a declarat Vadim Denisenko, consilier al Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.