APU proteja în mod adecvat terenul ucrainean/foto ua.depositphotos.com

În timpul zilei, postul de comandă și unitățile de sprijin ale celei de-a 35-a armate combinate de arme din Districtul Militar estic al ocupantului au fost distruse.

Acest lucru este raportat pe Facebook de către Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în informații operaționale începând cu ora 06.00 cu privire la invazia rusă.

Se remarcă faptul că starea, poziția și natura acțiunilor forțelor de apărare nu au suferit modificări semnificative în ultima zi. Forțele Armate ale Ucrainei au continuat să dea lovituri zdrobitoare grupurilor de trupe inamice care încearcă să obțină un punct de sprijin și să mențină apărarea frontierelor capturate.

“În timpul zilei, apărătorii și apărătorii ucraineni au distrus postul de comandă și unitățile de sprijin ale celei de-a 35-a armate combinate a Districtului Militar estic al Forțelor Armate ale Federației Ruse, pierderile inamicului fiind clarificate”, se spune în raport.

Se remarcă faptul că inamicul, fără succes în desfășurarea unei operațiuni la sol, continuă să lanseze atacuri cu rachete și bombe asupra infrastructurii și a zonelor dens populate ale orașelor ucrainene.

Se mai spune că ocupanții ruși continuă să acționeze trădător în spațiul informațional – să efectueze atacuri cibernetice, să distrugă fizic repetoarele semnalelor de televiziune și radio, să continue o campanie masivă de informare pentru a discredita conducerea militară-politică de vârf a Ucrainei și a forțelor de apărare.

Odată cu aceasta, inamicul continuă să răspândească în mod activ dezinformarea cu privire la cursul desfășurării așa-numitei “operațiuni speciale” în rândul propriei populații.

Forțele de ocupație continuă să sufere pierderi. Ei au mari probleme cu recrutarea unităților de luptă și a unităților de sprijin. Personalul inamicului este demoralizat, ceea ce a dus la o creștere a numărului de cazuri de dezertare și refuzuri în armata invadatorului de a participa la Războiul de pe teritoriul Ucrainei.

invazia Rusiei în Ucraina

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Restricții legate de circulația valutară în țară, obligații de datorie, sancțiuni împotriva băncilor rusești etc. rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Analiștii prezic că economia rusă va intra în incapacitate de plată în luna aprilie a acestui an.

Producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Senatul SUA a adoptat în unanimitate o rezoluție care necesită o anchetă asupra președintelui rus Vladimir Putin ca criminal de război. Rezoluția Senatului solicită o anchetă asupra lui Putin, a Consiliului de securitate al Federației Ruse și a liderilor militari pentru crimele de război pe care le-au comis.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.