Igor Girkin” scuturi ” Vladimir Putin, crede jurnalist/REUTERS foto

Fostul așa-numit “ministru al Apărării” al autoproclamatului “DNR” Igor Girkin (Strelkov), care a lucrat în Serviciul Federal de securitate al Rusiei, în timpul războiului Federației Ruse cu Ucraina “protejează” președintele rus Vladimir Putin.

Fostul lider al militanților “transmite Povestea țarului este bună, boierii sunt răi”, a declarat Denis Kazansky, jurnalist și fost reprezentant al Ucrainei pentru Donbass în grupul de Contact Trilateral (Ucraina, Rusia, OSCE) la Minsk, într-un interviu acordat RBC-Ucraina.

“…el se asigură că toată această negativitate pentru unele eșecuri nu se concentrează pe Putin, ci pe Shoigu (ministrul rus al Apărării Serghei Shoigu – n. Red.) … ” … ” a adăugat sursa.

Amintiți-vă că, în primăvara anului 2014, trupele ruse au confiscat Crimeea ucraineană, apoi au invadat o parte din regiunile Donetsk și Luhansk și au sprijinit militanții care au creat așa-numitul “LDPR”.

În mai 2014, Igor Girkin a devenit “ministrul Apărării al RPD”, iar în luna August a aceluiași an a părăsit “postul”. “Shooterul” a scăpat din Donbass în Rusia.

Mai târziu, în dimineața devreme a zilei de 24 februarie 2022, trupele ruse au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei. Apărătorii Ucrainei au dat o mustrare demnă invadatorilor. Girkin a criticat în repetate rânduri acțiunile conducerii militare și politice ruse.

În special,” shooterul “din iulie a” condus ” dur pe partea rusă din cauza exploziei unui alt depozit de muniții rusești din Novaya Kakhovka capturat.

“În timp ce Kremlinul continuă să mestece încet mușchiul obișnuit – dragi parteneri ucraineni distrug cu zor tot ce pot ajunge cu ajutorul lui HIMARS,” trei axe “și” Caesars”, pe care MO-ul nostru … “face clic ca nucile”. Ucrainenii sunt strict consecvenți în interesele lor primare”, a argumentat el.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.