670 de persoane au fost scoase ieri de-a lungul coridorului umanitar, în ciuda tuturor încercărilor ocupanților de a perturba evacuarea/foto UNIAN

12,5 mii de persoane au fost deja evacuate din Regiunea Luhansk. Șeful unuia dintre CAA oraș din regiune a primit o comoție

Acest lucru a fost anunțat în canalul Telegram de către președintele administrației militare-civile regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“Am reușit să scoatem aproape 12,5 mii de civili din Regiunea Luhansk prin doar trei coridoare Umanitare”, a spus el.

Așadar, potrivit acestuia, 670 de persoane au fost scoase ieri de-a lungul coridorului umanitar, în ciuda tuturor încercărilor ocupanților de a perturba evacuarea.

“Cel mai dificil lucru a fost să scoți oamenii din Popasnaya și Rubezhny, pentru că luptele nu s-au oprit aici. Salvând concetățenii, șeful administrației militare-civile a orașului Popasnyansky, Nikolay Khanatov, a primit o contuzie”, a remarcat Gaidai.

Anterior, UNIAN a raportat deja că se așteaptă întăriri puternice în regiunea Luhansk pentru a-i elimina pe ruși. Ocupanții concentrează destul de mult echipament militar și personal militar, așa că au reușit să-și creeze pozițiile. Cu toate acestea, șeful regiunii Luhansk, Serghei Gaidai, asigură că pot fi expulzați rapid în cazul transferului de întăriri militare pe acest front. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.