în timp de război, femeile cu înregistrare militară pot fi chemate pentru serviciul militar/foto UNIAN

acum nu este nevoie de recrutarea femeilor înregistrate pentru serviciul militar.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat la un briefing de către șeful Departamentului de personal al sediului Comandamentului Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei Roman Gorbach.

El a menționat că, în timpul războiului, femeile care sunt înregistrate pentru serviciul militar pot fi chemate la unități militare pentru serviciul militar.

“Nu există o astfel de nevoie acum”, a spus Gorbach.

El a clarificat că, în unele cazuri, femeile pot fi mobilizate în cele mai rare specialități: medicale, comunicații, Calculatoare, Electronice radio și altele asemenea.

“Dar trebuie remarcat faptul că, de astăzi, nicio femeie nu a fost mobilizată fără consimțământul ei. Până în prezent, o astfel de nevoie nu a venit”, a declarat reprezentantul Forțelor Armate din Ucraina.

Citește și:  Războiul cu Rusia: APU lansează o contraofensivă în unele direcții Războiul cu Rusia: Forțele Armate ale Ucrainei lansează o contraofensivă în unele zone în Rubezhnoye, invadatorii au distrus complet maternitatea cu bombardament În Rubezhnoye, invadatorii au distrus complet Spitalul de maternitate cu bombardarea expert militar a spus când războiul din Ucraina se va încheia în 2022 Un expert militar a spus când războiul din Ucraina se va încheia în 2022 Republica Cehă nu mai face față fluxului de refugiați ucraineni - Ambasador Republica Cehă nu mai face față fluxului de refugiați ucraineni-Ambasador femeile militare ucrainene - ocupanți: vom trage ca niște câini turbați! (video) Femeile militare ucrainene-ocupanți: “vom trage ca niște câini turbați!”(video)

înregistrarea militară a femeilor: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, la sfârșitul anului 2021, Ministerul Apărării a extins lista specialităților și profesiilor care prevăd că femeile ar trebui înregistrate pentru serviciul militar. Sa observat că femeile pot fi redactate în forțele armate sau implicate în activități defensive, dar numai în timpul războiului. Angajatorii femeilor din specialitățile relevante ar trebui să-și monitorizeze șederea la înregistrarea militară.

la sfârșitul lunii februarie, Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a emis un decret privind recrutarea rezerviștilor într-o perioadă specială.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.