Kievul este în siguranță acum/foto UNIAN

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici a spus că Kievul este acum în siguranță, deoarece toate forțele inamice care au încercat să mărșăluiască asupra orașului au fost înfrânte.

El a declarat Acest lucru în aerul teletonului de informații.

“Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la Kiev, la toate. Toate forțele Rusiei care au încercat să mărșăluiască spre Kiev au fost înfrânte. Au devenit defensivi, au luat poziții, iar acum se plimbă prin sate, nu se pot mișca pentru că nu există combustibil… Dar nu există o amenințare imediată pentru Kiev și nu este de așteptat în viitorul apropiat, deoarece inamicul a fost învins în aceste zone și este în defensivă”, a spus Arestovici.

Potrivit lui, aceeași situație este acum aproape de Kharkiv, Sumy și Chernihiv.

În același timp, consilierul șefului PO a adăugat că acum inamicul avansează în regiunea Mariupol, Nikolaev și în zona OOS.

“În ceea ce privește Kievul, orașul este în siguranță acum, deoarece inamicul nu are nicio ocazie și nu va putea în curând să facă nimic, chiar dacă acumulează rezerve”, a spus el.

Citește și:  O coloană de ocupanți ruși a condus în Skadovsk-primar O coloană de ocupanți ruși a condus în Skadovsk-primar  Klitschko nu exclude faptul că Federația Rusă va folosi arme chimice în Ucraina Klitschko nu exclude faptul că Rusia va folosi arme chimice în Ucraina  rușii au tras artilerie la Pushcha-Voditsa din capitală: au intrat în camera cazanelor și morgă Rușii au tras artilerie la Pushcha-Voditsa din capitală: au intrat într-o cameră de cazane și o morgă ocupanții au împușcat un jurnalist American în Irpen În Irpen, ocupanții împușcat un jurnalist American

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei. De asemenea, ocupanții ruși acoperă în mod regulat coridoarele umanitare și ucid oameni în așezările ocupate.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.