ce se întâmplă astăzi în Odessa?/fotografie ua.depositphotos.com Ce se întâmplă astăzi în Odessa?/fotografie ua.depositphotos.com

Amenințarea atacurilor cu rachete rămâne în Odessa și în regiune. Situația din Transnistria nerecunoscută care se învecinează cu ea rămâne, de asemenea, instabilă.

urmăriți ce se întâmplă în Odessa și în regiune miercuri, 25 mai 2022:

13: 54 Filmul Odessa” De ce sunt în viață ” a primit al treilea premiu pentru această lună. Filmul a câștigat nominalizarea la cel mai bun regizor de lungmetraj la Festivalul de la Cannes al Silk Road Film Awards.

13:26rafale de ploaie și vânt de 15-24 m/s sunt așteptate mâine în Odessa și în regiune.

12: 32 În regiunea Odessa, a fost reținut un” laic “de la un” hoț de drept”, poreclit Lavasogly Batumsky, care a fost instruit să” aibă grijă ” de Marea Neagră. Potrivit SBU, el a încercat să controleze infractorii locali, i-a incitat să comită jafuri și răpiri.

11:28 APU a forțat flota rusă să evite apropierea de coasta Ucrainei.

11:14 Începând cu 25 mai, activitatea transportului electric public a fost extinsă la Odessa timp de o oră. 65 de tramvaie și 53 de troleibuze au rămas pe linie. Acestea vor rula de la 5: 30 la 22: 00.

09:11 Noaptea în Odessa și în regiune a trecut fără bombardamente. Armata ucraineană continuă să efectueze lucrări de contra-sabotaj. APU reține pe cei implicați în DRG-vorbitor al Odessa Ova Serghei Bratchuk.

03:40 Potrivit OK “Yug”, situația din regiunea Odesa este stabilă și controlată – activitățile de contra-sabotaj continuă în regiune.

În special, rezultatul lor, printre altele, a fost expunerea de către serviciul de securitate a unui rezident al regiunii care a desfășurat în mod deschis propagandă pro-rusă în rețelele sociale.

Omul din posturile sale a discreditat Forțele Armate ale Ucrainei și a susținut deschis războiul sângeros pe care Rusia îl duce împotriva Ucrainei.

a fost informat despre suspiciunea comiterii unei infracțiuni.

“Nu există aproape nicio schimbare în indicatorii cantitativi ai grupării navale a inamicului – 6 Nave amfibii mari și 2 rachete continuă să terorizeze situația din partea de nord-vest a Mării Negre. Între timp, marinarii din Marea Neagră care participă la războiul împotriva Ucrainei refuză să efectueze misiuni de luptă din cauza stării de urgență a navelor”, a spus Nazarov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.