Mikhail Kasyanov a prezis trezirea rușilor /foto REUTERSMikhail Kasyanov a prezis trezirea rușilor/foto REUTERS

Cetățenii Federației Ruse vor începe să se” trezească ” și să-și reconsidere atitudinea față de regimul președintelui Vladimir Putin datorită faptului că războiul din Ucraina a continuat.

Rușii își vor da seama mai devreme sau mai târziu că au fost înșelați, a declarat fostul șef al guvernului rus, liderul opoziției Mikhail Kasyanov într – un interviu cu fondatorul publicației “Gordon” – jurnalistul Dmitry Gordon.potrivit lui, cetățenii ruși sunt în așteptare pentru confruntarea cu Ucraina să se încheie.

“…Au fost promise repede, foarte repede, apoi au promis puțin mai târziu, puțin mai târziu… Va fi o jumătate de an în curând și nu există niciun sfârșit la vedere. Prin urmare, cred că cetățenii vor începe să se trezească și să înceapă să-și reconsidere atitudinea față de regim”, a spus sursa.

Citește și:  amenințarea bombardării orașelor rusești: colonelul SBU a explicat cum să descurajeze inamicul Amenințarea bombardării orașelor rusești: colonelul SBU a explicat cum să descurajeze inamicul Medvedev a început să vorbească despre amenințarea Federației Ruse din NATO din cauza Crimeei și a amenințat cu acțiuni preventive Medvedev a început să vorbească despre amenințarea Federației Ruse din NATO din cauza Crimeei și a amenințat cu “acțiuni preventive”

Este demn de remarcat faptul că, potrivit Centrului All-Russian pentru Studiul Opiniei Publice, publicat în iunie, 80,8% dintre cetățenii chestionați au avut încredere în Vladimir Putin în Federația Rusă.

Amintiți-vă că armata rusă a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie, iar Moscova nici măcar nu a declarat război Kievului. Kremlinul a susținut că Federația Rusă desfășoară o” operațiune specială “în Ucraina pentru” demilitarizare “și”denazificare”.

Rușii au bombardat nu numai infrastructura militară, ci și cea civilă. Numai în Mariupol, Regiunea Donetsk, peste 20 de mii de oameni au fost uciși din cauza acțiunilor ocupanților.

La sfârșitul lunii iunie, Vladimir Putin a declarat că scopul final al” operațiunii speciale “în Ucraina este”protecția Donbass și crearea condițiilor care garantează securitatea Rusiei.”

Ulterior, președintele Președintelui Federației Ruse a spus că nu există un interval de timp clar pentru războiul cu Ucraina.

ajutorul lui UNIAN. Mikhail Kasyanov este șeful partidului PARNAS din 5 iulie 2015. El a fost șeful guvernului rus în perioada 17 mai 2000-24 februarie 2004.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.