ocupanții au deschis din nou focul puternic asupra Severodonetsk, Rubezhnoye, Popasnaya/fotografia serviciului de urgență de Stat

În Regiunea Luhansk, ocupanții ruși au distrus ieri încă 12 case, oamenii au fost prinși sub dărâmături. Două persoane au fost rănite. Cinci locuitori au fost eliberați de moloz.

Acest lucru a fost anunțat în canalul Telegram de către președintele administrației militare-civile regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“Orașele noastre își mențin apărarea strânsă, APU bate inamicul, dar din nou avem 12 case distruse de ruși, doi răniți, cinci salvați de sub dărâmături”, a scris el.

Gaidai observă că ocupanții au deschis din nou foc puternic asupra Severodonetsk, Rubezhnoye, Popasnaya. Potrivit acestuia, nu au fost găsiți morți în timpul bombardamentelor de ieri, doi răniți – în Popasnaya și Kamyshevakha, cinci salvați de sub dărâmături.

“Dar, din nou, avem aproximativ 20 de obiecte deteriorate sau distruse, dintre care 3 mai multe apartamente și 9 clădiri rezidențiale private, un depozit de alimente, dependințe, garaje, facilități de infrastructură”, a spus Gaidai.

În opinia sa, încercările armatei lui Putin de a profita de așezările mari din Ucraina sunt inutile, așa că au ales tactica terorizării civililor.”aceasta este Rusia, nu trebuie să vă așteptați la nimic altceva de la ea”, a subliniat șeful regiunii Luhansk.

Citește și:  APU a distrus un depozit de ocupanți ruși cu combustibil (video) APU a distrus un depozit de ocupanți ruși cu combustibil (video) în Kremennaya, ocupanții au împușcat un azil de bătrâni dintr - un rezervor: 56 morți În Kremennaya, ocupanții au împușcat un azil de bătrâni dintr-un tanc: 56 de morți Războiul din Regiunea Luhansk: 12,5 mii de oameni au fost evacuați, șeful unuia dintre CAA a primit o contuzie Războiul din Regiunea Luhansk: 12,5 mii de oameni au fost evacuați, șeful unuia dintre CAA a primit o comoție

război pe scară largă în Ucraina: referință UNIAN

Pe 24 Februarie, în jurul orei 5:00, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit un război pe scară largă cu un stat suveran o ” operațiune militară “menită să” demilitarizeze” și să denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice. Acțiunile Moscovei au fost condamnate de aproape întreaga lume.

de atunci, armata rusă a suferit multe pierderi. Conform datelor actualizate ale Ministerului Apărării din Ucraina, începând cu 20 martie, pierderile inamice se ridică la 14,7 mii de persoane.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.