Putin a trimis 330 de mii de oameni pentru a lupta împotriva Ucrainei/foto REUTERS Putin a trimis 330 de mii de oameni pentru a lupta împotriva Ucrainei mii de oameni/REUTERS foto

Rusia a atras aproximativ 330 de mii de oameni la agresiunea armată pe scară largă împotriva Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat de șeful adjunct al Direcției operaționale principale a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina Alexey Gromov în timpul unui briefing.

“Dintre acestea, numărul grupurilor Forțelor Armate ale Federației Ruse în direcții totalizează până la 150 de mii de militari, care sunt formați din grupuri tactice de batalion și alte formațiuni, în timp ce, ținând cont de componenta aeriană și maritimă, grupurile trupelor agresorului numără până la 220 de mii de militari”, a spus Gromov.

În plus, unitățile militare și unitățile rezervei de mobilizare numără peste 80 de mii de persoane, sistemele armatei de luptă – până la 7 mii de persoane, Serviciul federal al trupelor Gărzii Naționale – până la 18 mii de persoane, precum și companiile militare private – până la 8 mii de persoane.

după cum a raportat UNIAN, armata ucraineană a distrus aproape 33 de mii de ocupanți de la începutul agresiunii armate pe scară largă împotriva Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.