căpitanul AFU AFU a explicat ce vrea Federația Rusă să realizeze pe mare în timpul războiului cu țara noastră/foto Unian, Oleg Kutskycăpitanul AFU AFU a explicat ce vrea Federația Rusă să realizeze pe mare în timpul războiului cu țara noastră/foto Unian, Oleg Kutsky

În timpul războiului cu Ucraina în Federația Rusă, au existat două sarcini pe mare – proiecția forței care vizează confiscarea terenurilor ucrainene și blocarea porturilor noastre.

Oponenții vor continua să acopere porturile ucrainene și zona de coastă, pot spune că există un fel de “infrastructură militară” acolo, a declarat expertul Centrului pentru strategii de apărare, fostul șef adjunct al Statului Major al Forțelor Navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei, căpitan de prim rang al rezervației Andriy Ryzhenko într-un interviu acordat UNIAN.

“Rusia a avut două sarcini de la bun început. Prima este o proiecție a forței care vizează confiscarea teritoriilor noastre. Adică este aterizarea trupelor și grevele pe partea de coastă, pe navele noastre. A doua sarcină este blocarea porturilor noastre, suprimarea economică…”,- a spus interlocutorul.

Amintiți-vă că trupele rusești au făcut o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața devreme a zilei de 24 februarie. Oponenții au tras, de asemenea, rachete asupra pământului nostru de pe navele care se aflau în Marea Neagră.

A existat o amenințare cu o aterizare inamică, așa că în țara noastră au decis să exploateze unele teritorii de coastă și ape marine.

Ulterior, Ucraina, Turcia, Federația rusă și ONU au semnat un acord de cereale pentru ca țara noastră să poată exporta produse agricole pe mare. Unele teritorii au fost curățate de mine.

la 1 August, prima navă cu mâncare ucraineană a părăsit portul Odessa.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.