SBU a reținut un hacker care a furnizat ocupanților comunicații mobile/fotografia SBU

Serviciul de securitate al Ucrainei continuă să lucreze activ și să rețină colegii ocupanți pe teritoriul statului nostru. Cu câteva zile în urmă, SBU a reținut complici ai naziștilor ruși și tunari de artilerie în regiunea Donetsk. Și acum serviciile de securitate au identificat și arestat un hacker care a furnizat teroriștilor lui Putin comunicații mobile.

Pagina oficială de Facebook a serviciului de securitate al Ucrainei spune că colaboratorul a efectuat anonim apeluri din Federația Rusă către telefoanele mobile ale invadatorilor. De asemenea, el a trimis oferte forțelor de securitate ucrainene și funcționarilor publici să se predea și să treacă de partea ocupantului.

hacker reținut/SBU photo

Același hacker a transmis comenzi și ordine grupurilor avansate ale inamicului. Potrivit SBU, până la o mie de apeluri au trecut prin trădător în timpul zilei. O parte semnificativă a acestora provin din conducerea de vârf a armatei inamice. Colaboratorul a fost reținut, iar echipamentul a fost confiscat. Hackerul a fost suspectat de trădare, așa că se confruntă cu viața în spatele gratiilor.

 echipament trădător/fotografie SBU

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

echipament trădător/fotografie SBU

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *