nu există lupte pe teritoriul districtului Boryspil acum/photo UNIAN

Situația din Districtul Boryspil și Boryspil este complet controlată și stabilă.

Acest lucru este raportat în canalul Telegram al KOVA.

Ei au spus că, în timpul unui interviu cu primarul Boryspil, Vladimir Borisenko, unde a recomandat ca femeile și copiii să plece, dacă este posibil, accentele au fost plasate incorect.” 

“A fost vorba doar despre teoretic posibile atacuri inamice în viitor. În prezent, nu există operațiuni militare pe teritoriul districtului Boryspil. În zonă, facilitățile de infrastructură critică funcționează în modul obișnuit, situația este stabilă. Întregul teritoriu al districtului, toate comunitățile teritoriale sunt controlate de forțele noastre”, se spune în raport.

În districtul Boryspil și Boryspil, lucrările planificate continuă să construiască apărarea. Blocajele rutiere sunt întărite, se construiesc fortificații.

După cum a raportat UNIAN, seara târziu pe 21 martie, Primarul Boryspil Vladimir Borisenko într-un mesaj video a cerut locuitorilor să părăsească orașul.

“Contactați Centrul de apel. Vor fi organizate grupuri. După cum arată practica locurilor în care există bătălii acum, cu cât sunt mai puțini civili în oraș, cu atât este mai ușor pentru Forțele Armate să lucreze. Așa că hai să facem asta. Nu este nevoie să fii în oraș acum. Luptele se desfășoară deja. Fac apel la populația civilă să fie inteligentă și să contacteze centrul nostru de apel și, dacă este posibil, să părăsească orașul”, a spus Borisenko.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.