în Ucraina, puteți vedea consecințele faptului că războiul din Rusia este comandat de politicieni, expertul crede/screenshotÎn Ucraina, consecințele faptului că războiul din Rusia este comandat de politicieni sunt vizibile , consideră expertul/screenshot

Decizia autorităților Federației Ruse în timpul războiului din Ucraina de a obține accesul la granițele regiunilor Donetsk și Luhansk cu orice preț este politică.

Acum, în Ucraina există consecințe ale faptului că războiul este comandat de politicieni ruși, nu de militari, a declarat expertul militar Oleg Jdanov pe FREEH.

“Tu și cu mine asistăm la un rezultat real atunci când politicienii comandă războiul. Nu militarii, ci politicienii. Există o soluție politică – pentru a merge la granițele regiunilor Donețk și Luhansk, la ce cost – nu contează…”, – a spus interlocutorul.

Jdanov a subliniat, de asemenea, informații privilegiate despre pierderile Federației Ruse în Ucraina la începutul războiului.

“…au existat informații privilegiate, au apărut literalmente după prima săptămână a războiului, când blitzkriegul a eșuat și, potrivit unor informații, Gerasimov (șeful Statului Major General al Forțelor Armate ruse Valery Gerasimov – Ed.) a raportat lui Putin (președintele rus Vladimir Putin – Ed.) despre numărul de pierderi. Apoi, numărul pierderilor a fost estimat la 7 sau 8 mii uciși … la care Putin a spus că 30 de mii de pierderi în această “operațiune” nu este prețul pe care îl vom primi ca urmare a Victoriei…”, a remarcat expertul.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat teritoriul ucrainean. Autoritățile ruse au numit Războiul din Ucraina o operațiune specială de “denazificare” a concetățenilor noștri.

Inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare și apoi a atacat civili, în special la Kiev, Chernihiv, Kharkiv, Lviv, Nikolaev, Dnipro, Mariupol și Odessa.

În aprilie, președintele Vladimir Zelensky a declarat că partea rusă din Ucraina a pierdut mai mulți luptători decât URSS în 10 ani de război în Afganistan.mai târziu, sa raportat că Rusia dorește să intre în granițele așa-numitelor “DNR” și “LNR”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *