El și mama sa au intrat sub foc în timpul evacuării din Districtul Brovarsky din regiunea Kiev/foto - ua.depositphotos.com

Un tânăr jucător de fotbal de la Clubul de fotbal din Kiev a fost ucis de un glonț inamic. Mama lui a murit odată cu el.

Acest lucru este raportat de serviciul de presă al Clubului de fotbal “atlet” pe Facebook.

“Prieteni, s-a întâmplat o mare durere în familia noastră de fotbal sportiv… Astăzi, Dmitry Evdochenko, jucător al echipei Athlete 2006, și mama sa Marina Evdochenko au murit din cauza unui glonț inamic…”,- a scris în comunitate.

Familia FC “atlet” a exprimat sincere condoleanțe rudelor și prietenilor jucătorului de fotbal și mamei sale. În comentarii se spune că tipul avea 16 ani. El și mama sa au intrat în foc în timpul evacuării din Districtul Brovarsky din regiunea Kiev.Anterior, UNIAN a raportat deja că în regiunea Kiev, ocupanții au împușcat o coloană de femei și copii în timpul evacuării. În urma atacului, șapte persoane au fost ucise, inclusiv un copil. S-a întâmplat ieri, 11 martie, când a încercat să evacueze din satul Pobeda (Districtul Baryshevsky) spre satul Ostroluchye.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.