Mass-media a aflat câte rachete Rusia a tras deja pe teritoriul ucrainean/foto de REUTERS

trupele Federației Ruse în timpul războiului, peste 950 de rachete au fost trase asupra Ucrainei.

Acest lucru este raportat de CNN cu referire la un oficial American de la Departamentul Apărării al SUA.

În special, potrivit unui oficial American, forțele ruse au tras deja peste 950 de rachete de la începutul invaziei Ucrainei.

În același timp, forțele ruse și ucrainene au atras aproximativ 90% din potențialul lor de luptă Disponibil în operațiunile de luptă.

De asemenea, Statele Unite “continuă să evalueze progresul nesemnificativ sau lipsit de progres al Forțelor Terestre Ruse în atingerea obiectivelor lor.” Oficialul a menționat că forțele ruse nu s-au mutat mai aproape de Kiev.

SUA estimează că forțele ruse se află încă la 15-20 km nord-est de Kiev și la 20-30 km est de capitala Ucrainei.

În plus, în ultimele 24 de ore, asistența de securitate din partea Statelor Unite și a altor state a continuat să curgă în Ucraina. În special, proviziile includeau arme.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au intrat pe teritoriul ucrainean. Inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare și apoi a atacat așezările pașnice, în special Kiev, Kharkiv, Chernihiv, Kherson, Nikolaev și Mariupol.

pe 15 martie, ministrul de Interne Denis Monastyrsky a anunțat că 3.500 de facilități de infrastructură au fost distruse în timpul invaziei rusești a țării.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *