APU a numit numărul de avioane inamice distruse astăzi/serviciul de presă foto APU

patru elicoptere și o aeronavă a ocupanților au fost distruse în timpul zilei.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

“La 14 martie, apărarea antiaeriană a Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei a oprit alte 4 elicoptere și o aeronavă a ocupanților. În plus, faptul că a doborât o rachetă de croazieră inamică de la un luptător ucrainean a fost confirmat”, se arată în raport.

De asemenea, se remarcă faptul că mai multe raiduri aeriene asupra coloanelor de echipamente Rashiste au fost efectuate de aeronavele de grevă ale Forțelor Aeriene – bombardiere Su-24M și avioane de atac Su-25.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au intrat pe teritoriul ucrainean. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat așezările pașnice, în special Kiev, Kharkiv, Chernihiv și Mariupol.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, la jumătatea lunii martie, pierderile Federației Ruse în Ucraina au depășit aproximativ 12 mii de oameni, sute de aeronave au fost distruse.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.