Vladimir Zelensky a spus despre singura șansă pentru Rusia de a reduce răul din greșelile lor/screenshot

Singura șansă pentru Federația rusă de a reduce daunele cauzate de propriile greșeli este negocierile semnificative privind pacea și securitatea pentru Ucraina.

Trebuie să ne întâlnim și să vorbim, a spus liderul ucrainean într-un nou mesaj video.

“Negocierile semnificative privind pacea și securitatea pentru Ucraina sunt singura șansă pentru Rusia de a reduce daunele cauzate de propriile greșeli”, a spus el.

Liderul ucrainean a adăugat că, dacă integritatea teritorială a țării noastre nu este restabilită, Federația Rusă va suferi pierderi foarte grave.

“A venit timpul să restabilim integritatea teritorială și justiția pentru Ucraina. În caz contrar, pierderile Rusiei vor fi de așa natură încât mai multe generații nu vor fi suficiente pentru a vă ridica”, a spus șeful țării.

Amintiți-vă că Rusia a intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. În primul rând, inamicul a bombardat facilități militare, și apoi – așezări pașnice, în special, Kiev, Chernihiv, Mariupol, Kharkiv și Nikolaev.mai târziu, au avut loc mai multe runde de negocieri între părțile ucrainene și ruse până la încheierea unui acord de încetare a focului.Ministrul francez de Externe Jean-Yves Le Drian consideră că partea rusă poartă discuții de pace cu autoritățile ucrainene doar pentru spectacol.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *