în Europa, ei promit Ucraina mai multe arme/foto facebook.com/GeneralStaff.ua în Europa, ei promit Ucrainei mai multe arme/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Ucraina are nevoie de mai multe arme pentru a-și apăra libertatea și independența și le va obține.

După cum relatează corespondentul UNIAN, vicepreședintele Comisiei Europene, Înaltul Reprezentant al UE pentru Politică Externă și securitate, Josep Borrel, a declarat Acest lucru la un briefing la Bruxelles, după o reuniune a Consiliului UE pentru Afaceri Externe.

“Rusia încearcă să distrugă Ucraina și națiunea ucraineană și începe simultan o criză alimentară globală și o criză energetică. Miniștrii au convenit în unanimitate asupra necesității de a continua să fie ferm de partea Ucrainei și de a oferi Ucrainei tot sprijinul nostru în lupta sa pentru libertate și independență. Ucraina are nevoie de mai multe arme. Le vom oferi cu ei. Războiul va continua. Vom continua să susținem”, a subliniat Borrel.

În acest sens, el a spus că a propus aprobarea celei de-a cincea tranșe de asistență militară pentru Ucraina în valoare de încă 500 de milioane de euro în cadrul Fondului european pentru Pace.

Citește și:  un nou videoclip al pregătirii militare ucrainene a fost prezentat în Marea Britanie În Marea Britanie, a fost prezentat un nou videoclip despre pregătirea armatei ucrainene armata ucraineană a început să antreneze utilizarea armelor antiaeriene Gepard în Germania - Mass-media Armata ucraineană a început să fie instruită în utilizarea armelor antiaeriene Gepard în Germania-Mass-media HIMARS lucrează și afectează în mod semnificativ cursul războiului din Ucraina-Pentagon HIMARS lucrează și afectează în mod semnificativ cursul războiului din Ucraina – Pentagon

A existat un acord politic pentru a sprijini această propunere. Decizia va fi luată în următoarele zile, dar astăzi miniștrii au fost de acord cu aceasta”, a spus Borrel.

După cum a raportat UNIAN, Uniunea Europeană a convenit asupra celei de-a cincea tranșe de 500 de milioane de euro pentru arme pentru Ucraina. De acum înainte, ajutorul total pentru arme pentru Ucraina din partea Uniunii Europene se va ridica la 2,5 miliarde de euro.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *