O nouă agravare este posibilă în estul Ucrainei/facebook.com/mykoda o nouă agravare este posibilă în estul Ucrainei/facebook.com/mykoda

Dictatorul rus Putin a înlăturat șeful Statului Major General al Federației Ruse Valery Gerasimov de la conducerea războiului din Ucraina, noul șef poate ordona atacuri asupra forțelor armate ale ultimelor forțe.

acest lucru a fost declarat de către expertul militar Oleg Jdanov, scrie site-ul “azi”.

“În parte, Putem fi de acord că războiul din Ucraina va deveni mai intens și va deveni și mai sângeros. O escaladare a ostilităților este așteptată în următoarele săptămâni”, prezice Jdanov.

El a împărtășit, de asemenea, informații că Gerasimov ar fi fost suspendat pentru că nu și-a îndeplinit sarcinile într-o “operațiune specială”. Acum, în Federația Rusă, potrivit datelor sale, formarea celui de-al treilea val al rezervației nu este încă observată.

“Există o eliminare din depozitarea echipamentelor și un apel ascuns, dar nu există formarea unei rezerve de 10-20-30 mii astăzi”, a menționat el.

Zhdanov a avertizat că ocupanții ar putea crește presiunea în cazul capturării Kramatorsk și Severodonetsk și să dezvolte în continuare o ofensivă la granița administrativă a regiunii Harkov. În regiunea Donețk, a adăugat el, AFU sta ferm.

“S-ar părea că luptă conform clasicilor: o operațiune ofensivă de până la 14 zile, o operațiune a armatei de până la 20 de ani și au aruncat fiecare ultim soldat în luptă pentru a cincea săptămână, doar pentru a încerca să străpungă apărarea noastră și să avanseze la sarcinile conducerii lor politice, și anume Putin”, a spus expertul.

după cum a raportat UNIAN, mai devreme Statul Major General a avertizat cu privire la amenințarea de sabotaj la instalațiile industriei chimice din Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *