comanda rusă aruncă ocupanții în luptă fără a acoperi cu echipamente/foto Europa emergentăComandamentul rus aruncă ocupanții în luptă fără a acoperi cu echipamente/foto Europa emergentă

Comandamentul rus își trimite personalul în luptă fără acoperirea echipamentului. În acest fel, ofițerii se ocupă de vehiculele de luptă care pot fi reparate și se răzbună pe subordonați pentru sabotaj.

Aceste informații au fost împărtășite de centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina în raportul tradițional de seară de pe front.

“Comandamentul rus în unele zone aruncă forță de muncă în atacuri fără acoperirea vehiculelor blindate. Astfel, ofițerii au grijă de echipamentele care pot fi reparate și încearcă să se răzbune pe subordonați pentru dezactivarea deliberată a armelor”, a raportat Statul Major General.

Potrivit Comandamentului ucrainean, această practică este comună în rândul rangului și dosarului ocupanților. Sunt demoralizați și aranjează sabotaje pentru a evita ciocnirile militare cu APU.

Anterior, datorită interceptărilor, a devenit cunoscut ce trucuri vin ocupanții, doar pentru a nu merge în ofensivă. De exemplu, la începutul lunii mai, au apărut informații că rashiștii turnau nisip în sistemul de combustibil al rezervoarelor. După aceea, echipamentul nu mai pornește.

Cu toate acestea, comanda Rusă încearcă prin toate mijloacele să forțeze soldații care refuză să lupte pentru a merge la atac. Ofițerii folosesc atât amenințări, cât și violență fizică.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.