REUTERS

Specialiștii digitali ucraineni au creat o colecție de artă NFT #ActLikeZelensky, care îl va înfățișa pe președintele ucrainean Vladimir Zelensky în 100 de imagini diferite și va arăta acțiuni concrete care vor ajuta Ucraina să câștige războiul cu Rusia.

serviciul de presă al proiectului a informat UNIAN despre acest lucru.

Se remarcă faptul că fondurile din vânzarea de artă digitală vor fi utilizate pentru achiziționarea de muniție pentru apărătorii Ucrainei.

“Curajul și patriotismul președintelui nostru sunt celebrate de oameni din întreaga lume. Vrem să profităm de acest lucru și să – i încurajăm pe fanii săi să facă ceea ce apreciază cel mai mult-acțiuni concrete care pot opri inamicul. Există o mulțime de modalități de a ajuta Ucraina, astfel încât toată lumea să-și poată alege propria și să devină un erou al Ucrainei la fel ca Zelensky”, spun fondatorii proiectului.

Spre deosebire de alte colecții ucrainene NFT, #ActLikeZelensky are un obiectiv specific – să cumpere 1000 de imagini termice, 500 de radiouri, 500 de lanterne și 500 de truse de protecție (vestă antiglonț și cască). Dacă mai multe fonduri pot fi strânse prin licitații, acestea vor merge la LifelineForKharkiv și la Fundația Come Back Alive.

serviciul de presă a menționat că NFT este un activ digital care funcționează pe baza blocului, la fel ca criptocurrency. Alte jetoane sunt interschimbabile, iar NFT este unic. Tot ceea ce există pe internet poate fi un NFT, dar fiecare NFT este unic și are un proprietar exclusiv.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.