fotografia PUMA Americană pe 31 mai 2022 foto armyinform fotografia lui American PUMA pe prima pagină pe 31 mai 2022 foto ArmyInform fotografia PUMA Americană pe prima pagină pe 31 mai 2022foto armyinform fotografia PUMA Americană pe prima pagină pe 31 mai 2022 armyinform pentru fotografie de la * * * * * * * * * * * Photo of American PUMA pe 31 mai 2022 foto armyinform fotografia PUMA Americană pe prima pagină pe 31 mai 2022 foto armyinform Photo of American PUMA pe prima pagină pe 31 mai 2022foto armyinform

Unitatea de recunoaștere aeriană a uneia dintre formațiunile din direcția Zaporozhye folosește cu succes echipamentul primit pentru Forțele Armate ale Ucrainei ca asistență militară din partea Statelor Unite. Vorbim despre vehicule aeriene fără pilot Puma (Ing. PUMA-Pointer Modernizate Capacitatea De Misiune).

Acest lucru a fost spus în cadrul Ministerului Apărării al Ucrainei. 

“Puma poate face ceea ce numai Bayraktar TB2 este capabil de la toate dronele APU – luminează țintele cu un fascicul laser pentru a ghida armele de înaltă precizie”, relatează Departamentul.

În plus, transportă patru camere (două optice și două infraroșii) din sarcina utilă. UAV este echipat cu sistemul Optoelectronic Mantis i45N, care combină camerele convenționale și termice, ceea ce vă permite să detectați inamicul atât ziua, cât și noaptea.

“Apărătorii ucraineni au fost instruiți cu succes în utilizarea acestui tip de arme și deja “lucrează” pe prima linie”, a declarat Ministerul Apărării.

Reamintim că Forțele Armate ale Ucrainei continuă să primească asistență militară din partea partenerilor occidentali pentru a se confrunta cu armata ocupantă a Rusiei. Deci, printre altele, armata ucraineană a primit deja din Marea Britanie vehicule blindate de sprijin tactic “Wolfhound”. Un videoclip al unuia dintre antrenamentele APU privind stăpânirea acestei tehnici a apărut pe Web.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.