Consilierul șefului biroului președintelui notează că nu va exista așa-numitul ” HNR ” în regiunea Herson/foto de REUTERS

Consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Mikhail Podolyak, consideră că atât de mulți soldați ruși vor fi uciși în regiunea Herson, cât va fi nevoie pentru a elibera întreaga regiune de ocupație.

Podolyak a spus acest lucru într-un interviu acordat Radio NV.

“Nu va exista ” Republica Populară Kherson”. Nu va fi. Ea (Regiunea Kherson) va fi eliberată în întregime cât mai aspru posibil, dacă este necesar, în ceea ce privește numărul de victime iremediabile din partea militarilor ruși. Adică, cât mai mulți soldați ai armatei ruse vor fi uciși pentru a face ca expresia “ocupație rusă” să fie uitată pentru totdeauna în regiunea Herson. Va fi sigur”, a spus Podolyak.

El a numit acțiunile ocupanților și colaboratorilor din Regiunea Herson pur “beteală propagandă.”

Referendum în Herson: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, ocupanții ruși au planificat să organizeze un referendum în regiunea Herson ocupată la începutul lunii mai pentru a proclama așa-numitul “HNR”.

pe 7 mai, Podolyak a menționat că orice declarații ale Rusiei despre “referendumuri” și “republici populare” sunt absolut lipsite de valoare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *