decojirea militanților/fotografie ilustrativă/sursă - Gschs

Regiunea Zhytomyr a fost decojită pentru prima dată de la Grads. Începând cu 21 martie, au fost raportate cel puțin trei decese. Comunitatea teritorială Naroditsky a fost din nou bombardată.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Zhytomyr Vitaly Bunechko în timpul unui briefing de luni, 21 martie. 

“A douăzeci și șasea zi a războiului. Nu-ți voi spune nimic nou. Bombardarea permanentă a comunității teritoriale Naroditsky. Ieri, inamicul a folosit probabil gradele pentru prima dată, conform datelor preliminare. A fost eliberat pe comunitatea teritorială Naroditsky-pe așezarea Selets. Trei militari și un civil au fost uciși.Se trag în nordul regiunii. Continuăm să consolidăm granițele în continuare”, a spus Bunechko.reamintim că 13 clădiri au fost avariate în regiunea Jitomir ca urmare a unui atac aerian al rușilor. Se știe deja că incendiile care au apărut ca urmare a bombardamentelor au fost eliminate. Unitățile GSCHS continuă să demonteze molozul de la locul clădirilor deteriorate.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.