APU a livrat mai multe greve de succes pe Podul Antonovsky/captură de ecran videoAPU a provocat mai multe lovituri de succes pe Podul Antonovsky/captura de ecran a videoclipului

Invadatorii nu au putut repara complet Podul Antonovsky din Regiunea Herson. Echipamentul militar încă nu îl poate folosi, deși trecerea autoturismelor este posibilă.

Adjunct al Consiliului Regional Kherson, consilier al șefului Ova Kherson Sergey Khlan a scris despre acest lucru pe Facebook.

“Faptul că rușii au reparat complet Podul Antonovsky nu corespunde realității. Da, transportul de pasageri este posibil, dar nu echipament militar greu”, a scris el.

în loc de o reparație deplină, ocupanții au pus pur și simplu plăci de drum pe găuri.

“Deși orcii spun că cei care au făcut Podul Crimeei sunt angajați în pod, iar tehnologia este cunoscută și se presupune că există proiecte, în practică pur și simplu pun plăci rutiere pe găuri și asta este”, a spus consilierul șefului OVA.

Amintiți-vă că armata ucraineană în noaptea de 27 iulie a provocat greve vizate pe Podul Antonovsky, situat în apropierea Kherson-ului ocupat. Podul a fost avariat, iar inamicul a pierdut rutele de transport și logistică. 

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că invadatorii încercau să restaureze Podul Antonovsky.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.