Arestovich a comentat mobilizarea/foto UNIAN Arestovich a comentat mobilizarea/foto UNIAN

Alexey Arestovich, consilier al șefului PO, a declarat că restricțiile asupra bărbaților care călătoresc în străinătate ar putea fi slăbite.

el a anunțat acest lucru în aerul canalului 24. Arestovich a spus că restricțiile pot fi relaxate.

“Aceasta este o întrebare uriașă. Acum există o discuție că anumitor categorii de bărbați ar trebui să li se permită să călătorească în străinătate, cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp. La urma urmei, voluntarii pleacă deja, cu obligația de a se întoarce. Oameni de afaceri, oameni de știință, multe categorii de bărbați care au nevoie de ea (permisiunea de a călători în străinătate. – Ed.)”, – a spus Arestovich.

Cu toate acestea, acest lucru necesită o modificare a legislației și o decizie a Radei Supreme. Potrivit lui Arestovich, va dura ceva timp.

“Discuția continuă. Astfel de decizii nu sunt ușor de luat în timpul războiului. Orice greșeală se poate transforma în reproșuri: “Da, dacă nu ar fi pentru asta, ar fi așa.” Este foarte dificil atât moral, cât și organizațional și legislativ. Dar discuția continuă zilnic și devine mai intensă. La urma urmei, economia trebuie, de asemenea, să fie lansată”, a spus consilierul șefului PO.

Amintiți-vă că din ce în ce mai des bărbații ucraineni de vârstă militară sunt prinși la graniță, care fug din Ucraina în loc să lupte împotriva agresorului.

Deci, recent, un om a fost reținut în Lviv, care a făcut certificate false pentru trecerea frontierei pentru 10 mii de dolari.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *