șevcenko a anunțat lichidarea trădătorului Kovalev/Facebook Foto/Alexey Kovalev șevcenko a anunțat lichidarea trădătorului Kovalev/Facebook Foto/Alexey Kovalev

În regiunea Kherson, colaboratorul adjunct al Poporului din “slujitorul poporului” Yevgeny Kovalev a fost lichidat. El a fugit de partea invadatorilor și a rămas în Herson capturat.

Acest lucru a fost raportat de un agent independent al lui NABU Yevgeny Shevchenko.

“Potrivit informațiilor preliminare, trădătorul Poporului adjunct Kovalev, care a rămas în Herson și a spus că “Rusia este aici pentru totdeauna”, a fost distrus în orașul Bare Pier. Așteptăm confirmarea oficială”, a spus șevcenko.

De asemenea, a postat un videoclip de la locul exploziei. Imaginile arată o mașină mutilată, iar pe scaunul pasagerului din față – tricolorul ocupanților. 

Telegrama canal PEREPICHKA news constată că Herson OVA nu confirmă informațiile cu privire la lichidarea Kovalev.

După cum a raportat UNIAN, pe 3 mai a devenit cunoscut faptul că Adjunctul Poporului din Ucraina Alexey Kovalev a fost expulzat din fracțiunea parlamentară a partidului politic “slujitorul Poporului” din Rada Supremă a Ucrainei.

La inițiativa Biroului de Stat de Investigații, au fost inițiate proceduri penale împotriva lui Kovalev pentru activități de colaborare.

Citește și:  soldații ruși au fost împușcați într-o cafenea din Kherson ocupat: doi au fost uciși Soldații ruși au fost împușcați într-o cafenea din Herson ocupat: doi au fost uciși cum ucrainenii strică viața ocupanților și perturbă referendumurile :o poveste a partizanilor (video) Cum ucrainenii strica viața ocupanților și perturba referendumuri: o poveste de partizani(video)  în Skadovsk, ocupanții au ucis un angajat al Serviciului de urgență de Stat În Skadovsk, ocupanții au ucis un angajat al Serviciului de urgență de Stat un adolescent care a dărâmat steagul Federației Ruse în Mariupol a fost vânat: a reușit să plece Un adolescent care a dărâmat steagul Federației Ruse în Mariupol a fost vânat: a reușit să plece linia frontului a avansat 10 kilometri: Primarul din Melitopol a anunțat abordarea dezocupării linia frontului a avansat 10 kilometri: Primarul din Melitopol a anunțat abordarea dezocupării

Agenții Biroului au constatat că deputatul cooperează cu forțele de ocupație ale Federației Ruse pe teritoriul ocupat temporar din Regiunea Herson. Întreprinderile controlate de el furnizează produse alimentare Republicii Autonome Crimeea cu vânzare ulterioară pe teritoriul Federației Ruse și, de asemenea, importă combustibil și lubrifianți din Crimeea ocupată în regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.