APU a comentat explozia din Districtul Berislavsky din regiunea Kherson/fotografie t.me în APU a comentat explozia din Districtul Berislavsky din regiunea Kherson/fotografie t.me

O explozie puternică a fost auzită în districtul Berislavsky din regiunea Kherson.

după explozia din Regiunea Herson, a început un incendiu, a raportat canalul Telegram “Fucking Kherson”.

StratCom-ul Forțelor Armate din Ucraina a scris într-un mesager că un “ajutor umanitar” explodează în districtul berislavsky al inamicului.

“Bavovna și Saltpetre au decis să cânte orci înainte de concertele de noapte și au vizitat brusc cartierul Berislavsky. Exploziile ajutorului umanitar pot fi auzite departe de epicentrul “partidului”, a remarcat STRATCOM.

Amintiți-vă că adversarii au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața devreme a zilei de 24 februarie. Dușmanii, în special, au reușit să captureze o serie de așezări din regiunea Kherson.

Ucraina a fost susținută de o serie de țări occidentale, inclusiv Statele Unite, cu condiția ca HIMARS să lanseze mai multe sisteme de rachete. Armamentul pentru câteva săptămâni de utilizare în țara noastră a ajutat la distrugerea a peste 30 de facilități logistice ale armatei inamice.

La sfârșitul lunii iulie, direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina a raportat că invadatorii se temeau de atacurile armatei ucrainene și au început să livreze muniție în regiunea Kherson sub pretextul ajutorului umanitar.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.