armele occidentale au o rază de acțiune mai lungă și sunt mai precise/foto de Twitter A. ReznikovArmele occidentale au o rază de acțiune mai lungă și sunt mai precise/foto de Twitter A. Reznikov

schimbări serioase vor avea loc pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei. Acest lucru se poate întâmpla înainte de sfârșitul acestui an.

Acest lucru a fost declarat de către Ministrul Apărării Alexei Reznikov la Financial Times.

“Până la sfârșitul acestui an, vor exista schimbări serioase pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei. Sper că anul acesta vom vedea o campanie contraofensivă și că va avea succes”, a spus Reznikov.

Ministrul și-a exprimat încrederea că Ucraina va primi mai multe sisteme cu rază lungă de acțiune, în special, American multiple sisteme de rachete de lansare HIMARS, care au deja “a schimbat regulile de joc în război.”

Citește și:  rușii trag sisteme de rachete la centrala nucleară Zaporozhye: se știe deja despre bombardament Rușii trag sisteme de rachete la centrala nucleară Zaporozhye: se știe deja despre atacuri rușii nu pot merge la granițele administrative ale regiunii Luhansk și pot trece prin apărarea AFU-Gaidai Rușii nu pot ajunge la granițele administrative ale regiunii Luhansk și nu pot trece prin apărarea forțelor armate din Ucraina-Gaidai au fost publicate fotografii înfiorătoare ale consecințelor unei greve cu rachete asupra universităților din Nikolaev au fost publicate fotografii înfiorătoare ale consecințelor unei greve cu rachete asupra universităților din Nikolaev

“Ucraina le – a folosit în ultimele trei săptămâni pentru a ataca depozitele de muniții rusești aflate mult în spatele liniei frontului, deteriorând vehiculul de artilerie al Federației Ruse”, a spus Reznikov.

El a spus că la început Statele Unite se temeau că trimiterea lui HIMARS în Ucraina ar duce la o escaladare a războiului, dar acum, Potrivit lui, partenerii vor trimite mai mult, inclusiv cu rachete cu o rază de acțiune de 300 km.

“Cred că aceasta este o mișcare pas cu pas. Le oferim dovada că putem folosi HIMARS cu precizie și grație și vom obține o gamă și mai mare și mai mare”, este sigur Reznikov.

Șeful Ministerului Apărării a adăugat că armele occidentale au o rază de acțiune mai lungă și sunt mai precise decât vechea artilerie ucraineană din vremurile sovietice și, prin urmare, acum pierderile armatei ucrainene au scăzut semnificativ în comparație cu faptul că în luna mai în Donbass în medie până la 100 de persoane pe zi.

Anterior, panica a început în Rusia din cauza eficacității HIMARS. Potrivit expertului militar Serghei Kuzan, nimeni altcineva din lume nu va cumpăra sisteme antirachetă rusești, deoarece nici S-300, nici S-400 nu sunt capabile să intercepteze HIMARS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.