foto Unian, Denis Pryadko

Ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov a făcut apel la cetățenii Federației Ruse:” insights ” nu sunt suficiente, nu imită-acționează.

El a anunțat acest lucru pe Facebook.

“Fac apel și la acei cetățeni ai Rusiei, în special la persoanele publice care “au văzut brusc lumina”. Nu vrei să fii asociat cu regimul canibalist care ți s-a potrivit, dar acum s-a dezlănțuit. Înțeleg”, a spus ministrul.

Cu toate acestea, el a reamintit că astăzi sunt exact 8 ani de la momentul crimei de război – imitarea “referendumului” pe care Kremlinul la comis în Crimeea.

“Războiul nu durează 20 de zile. Și mai mult de 8 ani. Ai fi putut uita de asta, dar ne amintim totul”, a subliniat Reznikov.

șeful Ministerului Apărării a spus că niciun ucrainean nu-și va mai crede cuvântul.

“Nimeni nu va crede că “nu ai știut” sau că ” ai fost înșelat.” “Insights” nu sunt suficiente. Dacă doriți să vă atenuați vinovăția, este necesară pocăința activă. Asta spune Legea. Acționează”, a adăugat el.

Reznikov a menționat că rezistența activă la o aventură militară, nu prin postări de la un hotel turc sau israelian, ci pe străzile orașelor rusești este o modalitate de a vă schimba locul în lista criminalilor de război.

“Nu imita. Acționează”, a adăugat el încă o dată.

Reamintim că Ministerul Apărării a evaluat amenințarea intervenției Chinei în războiul ruso-ucrainean. Astfel, consilierul ministrului Apărării Markian Lubkivsky nu crede că China va risca să ofere asistență Forțelor Armate ruse la cererea lui Putin.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.