pentru ca F-16-urile să funcționeze în Ucraina, trebuie să lucrați pe aerodromuri, partajat Alexey Reznikov/photo by REUTERSPentru ca F-16 să funcționeze în Ucraina, este necesar să se lucreze la aerodromuri, a împărtășit Alexey Reznikov/REUTERS foto

Pentru ca luptătorii americani F-16 să poată lucra în Ucraina, va fi necesar să “facem ceva cu aerodromurile” țării noastre.

Partea ucraineană va putea primi luptători din această clasă, A declarat șeful Ministerului Apărării Alexey Reznikov pe Teleton.

Potrivit acestuia, există șansa ca piloții noștri să înceapă să stăpânească generația modernă de aeronave.

“…Și ce fel de avioane vor fi… Toată lumea visează la F-16, aș visa și la ele, dar va trebui să facem ceva cu aerodromurile. Prin urmare, cred că vom putea primi aeronave din această clasă”, A spus ministrul.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme, pe 24 februarie, fără a declara război. Dușmanii au lansat, de asemenea, diverse rachete pe teritoriul nostru, au fost multe victime. Numai în Mariupol, peste 20 de mii de oameni au murit din cauza ocupanților.Kievul a cerut aliaților să ajute la închiderea cerului ucrainean, în special, pentru a oferi avioane de luptă.

În mai, mass-media a aflat că Polonia a predat părții ucrainene aproape toate piesele de schimb și muniția pentru luptătorii sovietici MiG-29.

În iulie, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene ale SUA, Generalul Charles Brown, a anunțat că Statele Unite și aliații săi au început să exploreze posibilitatea instruirii piloților din Ucraina pentru a ajuta statul ucrainean să creeze o forță aeriană actualizată.la sfârșitul lunii iulie, Brown a spus că luptătorii americani, francezi sau suedezi ar putea merge și în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *