Ministerul Apărării spune că unitățile de elită ale trupelor rusești au fost “eliminate” din Ucraina/fotografie a Forțelor Armate din Ucraina

Ministrul Apărării Alexei Reznikov a comparat numărul personalului militar rus din Ucraina cu filme despre orci: sunt o tijă și o tijă, sunt arse și arse – Cernobayevka este peste tot.”

Reznikov a spus acest lucru în aerul teletonului de informații, răspunzând la întrebarea dacă Ucraina va avea suficiente arme furnizate de parteneri pentru a fi siguri pe prima linie, având în vedere lend-lease din Statele Unite ale Americii.

“Este imposibil să spunem acest lucru, deoarece totul depinde de intensitatea tragerii: câtă muniție vor cheltui brigăzile și batalioanele noastre în timpul operațiunilor de luptă, deoarece avem o linie frontală destul de largă. După eliberarea regiunilor Kiev, Chernihiv și Sumy, aceasta a devenit mai mică, dar amenințarea rămâne în continuare. Și înțelegem asta… Prin urmare, va fi în continuare dificil și dificil pentru noi”, a spus el.

Potrivit ministrului, este necesar să avem răbdare, deoarece există o mulțime de dușmani cantitativ.

“Au puțină inteligență, dar sunt multe cantitativ – atât de oameni, cât și de tehnologie. Ei elimină totul din depozite și îl transportă și îl transportă”, a spus Reznikov.

Ministrul a subliniat că, datorită forțelor armate ale Ucrainei, unitățile de elită ale trupelor rusești au fost “eliminate” din țară.

“Dacă numărați numărul de avioane și elicoptere doborâte, înseamnă că echipajele piloților experimentați, pe care i-au antrenat timp de 10-15 ani, au fost de asemenea uciși”, a explicat el.

Șeful Ministerului Apărării a adăugat că, judecând după documentele găsite în teritoriile eliberate, vârsta medie a soldaților ruși este de 35 de ani.

“aceasta înseamnă că aceștia sunt rangeri care se pregătesc de 15 ani, în esență sunt toți eliminați”, a clarificat el.

Reznikov a menționat că va fi nevoie de timp pentru a pregăti o nouă astfel de “elită” a Rusiei, prin urmare, armata pe care Federația Rusă o Trimite pentru a lupta în Ucraina are acum un nivel de pregătire semnificativ mai scăzut.

“Dar oricum nu poți minimaliza amenințarea. Sunt mulți. Ca și în filmele despre orci: sunt o tijă și o tijă, sunt arse și arse – Cernobayevka este peste tot. Dar este adevărat”, a adăugat ministrul Apărării.anterior, APU a trasat paralele între ocupanții ruși și orci din perspectiva cărților lui Tolkien. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *