rachetele inamice au fost doborâte în Khmelnitchin/foto facebook.com/GeneralStaff.ua rachetele inamice au fost doborâte în Khmelnitchin/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Apărarea aeriană a Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei a distrus toate cele patru rachete trase în direcția regiunii Hmelnițki din Marea Neagră.

Acest lucru a fost declarat de secretarul de presă al Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei Yuriy Ignat în aerul teledonului all-ucrainean.

“Astăzi, apărarea aeriană ucraineană a funcționat perfect, Avem aproape 100% rezultat pentru prima dată”, a spus el.

Ignat a precizat că astăzi apărarea aeriană a Forțelor Aeriene a distrus toate cele patru rachete de croazieră Kalibr lansate în direcția regiunii Khmelnitsky din Marea Neagră. El a reamintit că mai devreme a fost raportat că trei rachete au fost doborâte, dar, potrivit informațiilor actualizate, a patra rachetă a fost, de asemenea, distrusă.

Citește și:  datorită lui HIMARS, rușii știu că sunt terminați - șeful inteligenței Mulțumită lui HIMARS, rușii știu că sunt terminați-șeful inteligenței comandantul celui de-al 28-lea OMBR Vitaly Gulyaev a murit în sud În sud, comandantul celui de-al 28-lea OMBR Vitaly Gulyaev a fost ucis Ucraina se pregătește pentru cele mai grave scenarii pentru participarea Belarusului la război-Ministerul de Interne Ucraina se pregătește pentru cele mai grave scenarii pentru participarea Belarus în război-Ministerul de Interne

În plus, Ignat a explicat de ce au existat mai multe alerte aeriene în Ucraina în această dimineață.

“A fost o amenințare cu rachete din utilizarea rachetelor de la aeronavele Tu22 m3 care au decolat din regiunea Kursk. A existat o amenințare de greve, deci au existat alarme”, a spus el.

după cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 24 iulie, forțele de apărare aeriană au raportat că au doborât trei rachete rusești pe teritoriul regiunii Hmelnițki.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *