Rospropagandiștii au mărturisit din greșeală căRospropagandiștii au mărturisit din greșeală că “8 ani de bombardare a Donbass” este fals/foto ua.depositphotos.com

Agenția rusă de propagandă RIA Novosti a declarat că centrul Donețkului a fost bombardat pentru prima dată în 8 ani. 

După cum a raportat mass-media rusă, joi dimineață, 4 August, o lovitură ar fi fost lovită la un teatru de teatru din Donetsk, există victime. Propagandiștii au dat vina pe Ucraina pentru bombardament. 

În momentul în care lovitura ar fi fost lovită, se ține un rămas bun în Teatrul dramatic cu Olga “Korsa” Kachura, fost angajat al agențiilor de aplicare a legii care a trădat Ucraina și s-a alăturat serviciului “DNR”. Lichidarea lui Kachura, care avea titlul de “colonel al RPD” și a comandat o divizie a mai multor lansatoare de rachete de militanți, a devenit cunoscută cu o zi mai devreme. 

Citește și:  jurnalistul a descris starea actuală a Donetsk cu o fotografie elocventă Jurnalistul a descris starea actuală a Donetsk cu o fotografie elocventă un depozit de petrol cu combustibil pentru ocupanți a fost lovit în Makeyevka în regiunea Donetsk (video) În Makeyevka din regiunea Donetsk, un depozit de petrol cu combustibil pentru ocupanți a fost” trântit ” (video)  avionul inamic lovește ținte militare în direcția Donetsk - Statul Major General Avioane inamice lovește ținte militare în direcția Donetsk-Statul Major General inamicul a încercat să îmbunătățească pozițiile în zona Avdiivka, dar s-a retras cu pierderi, lângă Bakhmut-luptă Inamicul a încercat să îmbunătățească pozițiile în zona Avdiivka, dar s – a retras cu pierderi, lângă Bakhmut-luptând

În numeroase rapoarte despre bombardament, propagandiștii, în special, și-au dezvăluit propriul mit că Ucraina bombardează Donetsk de 8 ani, spunând că aceasta a fost prima “sosire” în centrul orașului. 

“Zona Teatrului de Operă și Balet și a hotelului Donbass Palace din Centrul Donețk a fost decojită pentru prima dată în toți cei 8 ani ai conflictului, Rapoarte corespondente RIA Novosti”, scrie agenția. 

După publicare, utilizatorii rețelelor sociale au început să întrebe în masă: “dar cum au bombardat Donbass timp de 8 ani? Sau nu a ajuns în centru?”, “Unde sunt acele bombardamente timp de 8 ani?”, “Și unde ai fost timp de 8 ani?”.

Amintiți-vă că după ce Rusia a recunoscut ” LPR ” și ” DPR ” în ajunul unei invazii pe scară largă a Ucrainei, președintele rus Vladimir Putin sa adresat rușilor și a spus:

“Am decis să efectuez o operațiune militară specială. Scopul său este de a proteja persoanele care au fost supuse agresiunii și genocidului de către regimul de la Kiev timp de 8 ani.” 

În același timp, același tip de mesaje au început să apară în rețea că se presupune că Ucraina a început să bombardeze Donbass în urmă cu 8 ani. Declarații similare au fost exprimate de vedetele rusești (Nikolai Baskov, Tina Kandelaki, Masha Malinovskaya și mulți alții), justificând invazia Ucrainei.

Trebuie remarcat faptul că până la începutul invaziei Federației Ruse în 2022, intensitatea ostilităților din Donbass a scăzut constant. Pentru întregul 2021, 36 de civili au fost uciși în Donbass, majoritatea din mine și manipularea neatentă a scoicilor neexplodate. De la mijlocul lunii iunie 2022, explozii au avut loc tot timpul în Donetsk. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *