ocupanții se rotesc în Melitopol  foto ria-m.tvocupanții se rotesc în Melitopol foto ria-m.tv

Rotația are loc în Melitopol: reprezentanții “DNR” au venit să înlocuiască trupele Regardie.

în calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, acest lucru a fost anunțat la un briefing de către șeful Zaporozhye Ova Alexander Starukh.

“Nu trupele au fost retrase din Melitopol, ci alte unități structurale de securitate care au terorizat populația locală. Au fost scoși din punctele de control și au condus în direcția Kherson. În unele localități din care au plecat, au intrat altele noi. Adică, există o rotație simplă. În loc de Regardie, au venit reprezentanți ai “DNR””, a spus Starukh.

Citește și:  rușii se pregătesc să se retragă din Melitopol datorită abordării APU: primarul a numit semnele (video) Rușii se pregătesc să se retragă din Melitopol din cauza abordării APU: primarul a numit semnele (video) în Melitopol, ocupanții au început pregătirile pentru un referendum privind aderarea la Rusia în Melitopol, ocupanții au început pregătirile pentru un” referendum ” privind aderarea la Rusia

El a adăugat, de asemenea, că evacuarea oamenilor prin Zaporozhye continuă acum, dar nu într-o asemenea măsură. De exemplu, potrivit lui, începând de ieri, 1,5 mii de oameni au sosit în Zaporozhye.

după cum a raportat UNIAN, pe 2 iunie, primarul orașului, Ivan Fedorov, a declarat că rezistența subterană din melitopolul ocupat din sudul Ucrainei este în creștere, zeci de ocupanți ruși au fost uciși în oraș.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.