recunoașterea aeriană este în curs de desfășurare în zonele de frontieră/fotografie ua.depositphotos.com recunoașterea aeriană este în curs de desfășurare în zonele de frontieră/foto ua.depositphotos.com

Rotația armatei la granița ucraineano-belarusă continuă în Belarus.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

“Rotația unităților forțelor armate ale Republicii Belarus continuă în direcțiile Volyn și Polessky, care sunt implicate în acoperirea unei secțiuni a frontierei Belarus-ucrainene. Recunoașterea aeriană a UAV-urilor se desfășoară în zonele de frontieră. Amenințarea cu rachete și lovituri aeriene din teritoriul și spațiul aerian al Belarusului rămâne”, se arată în mesaj.

În direcția Seversky, unitățile Forțelor Armate ale Federației Ruse continuă să păzească intens secțiunea frontierei ucraineano-ruse.

Citește și:  acum Federația Rusă se concentrează pe capturarea a două orașe din Donbas-ISW Acum, Federația Rusă se concentrează pe capturarea a două orașe din Donbas-ISW  APU a distrus depozitele și echipamentele Federației Ruse în sud: peste 60 de ocupanți au fost eliminați APU a distrus depozitele și echipamentele Federației Ruse în sud: peste 60 de ocupanți au fost lichidați lovitură masivă în regiunea Odessa: Federația Rusă a lansat 7 Calibre, un copil printre victime lovitură masivă în regiunea Odessa: Federația Rusă a lansat 7 “Calibre” , un copil printre victime

“Inamicul a tras mortare și artilerie în zonele așezărilor Nikolaevka, regiunea Chernihiv și așezările Zarutskoye, Zhuravka, Belopolye, Iskriskovshchina, regiunea Sumy. Unitățile inamice continuă să efectueze recunoaștere aeriană”, a adăugat Ministerul.

După cum știți, Belarus continuă să trimită muniție în Rusia, desfășoară exerciții militare pe termen lung la granița cu Ucraina. Țara a anunțat tabere de antrenament militar la granița cu Ucraina, cetățenii sunt înmânate citații.

În ultimele zile, informațiile s-au răspândit activ că este posibilă o nouă ofensivă în Ucraina, de data aceasta de către Forțele Armate din Belarus.

În special, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că există posibile provocări din partea Belarusului în direcțiile Volyn și Polessky.

Cu toate acestea, potrivit consilierului președintelui OPU Alexey Arestovich, nu este nevoie să vă fie frică de un atac din Belarus. Un alt consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Mikhail Podolyak, și-a exprimat opinia că zvonurile despre un atac al Belarusului nu sunt altceva decât o altă speculație a propagandei rusești pentru a semăna panică în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *