Rusia lovește din nou populația civilă/t.me/pavlokyrylenko_donoda Rusia lovește din nou populația civilă/t.me/pavlokyrylenko_donoda

Invadatorii au tras pe plaja de pe Lacul Goldfish, o persoană a fost ucisă, alte unsprezece au fost rănite.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Șase copii răniți sunt o consecință a bombardării de ieri a Sentinel Yar. Rușii au lovit o plajă pe Lacul Goldfish, care este la rândul său, a orașului. Conform informațiilor preliminare, s-au folosit cochilii de cluster. În total, 1 persoană a fost ucisă și 11 au fost rănite ca urmare a bombardamentului. Aceasta este o altă crimă de război rusă pe pământul nostru. Documentăm totul cu atenție. Va trebui să răspundeți pentru tot!”,- a spus el.

Citește și:  Tunarii ucraineni au găsit și distrus vehicule blindate rusești într-un hangar (video) Tunarii ucraineni au găsit și distrus vehicule blindate rusești într-un hangar (video) generalul Bundeswehr retras a sugerat cum se va încheia războiul Rusiei împotriva Ucrainei Generalul în rezervă al Bundeswehr a sugerat cum se va încheia războiul Rusiei împotriva Ucrainei src=”/wp-content/uploads/2022/06/rossijane-obstreljali-pljazh-v-doneckoj-oblasti-odin-pogibshij-11-ranenyh-73f9719.gif “width =” 370 “height =” 130 “lazy =” 1 “alt =” trupele rusești au intrat în Toshkovka și au intensificat bombardarea altor așezări din Regiunea Luhansk”/> Trupele ruse au intrat în Toshkovka și au intensificat bombardarea altor așezări din Regiunea Luhansk

Războiul din Ucraina: date actuale

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Luptele acerbe pentru Severodonetsk continuă în prezent. Ieri, pe 21 iunie, trupele ruse au ocupat o serie de sate din apropiere.

Potrivit analiștilor de la Institutul American pentru studiul războiului, în săptămâna următoare Federația Rusă va încerca să atace Lisichansk. După cum notează Statul Major General, invadatorii se apropie deja de oraș, teritoriul este sub foc.

În plus, rușii încearcă să reia Ofensiva asupra Slavyansk. 

Belarus ajută, de asemenea, agresiunea lui Putin. Armata ucraineană a observat că Forțele Republicii efectuau recunoaștere la granița cu țara noastră. 

Dacă președintele Rusiei “pune presiune” pe Lukașenko pentru a intra în războiul împotriva statului ucrainean, armata belarusă poate forma o forță de grevă și poate începe ostilitățile active timp de o lună, au spus experții mai devreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.