Federația Rusă a concentrat până la 40 de unități de elicoptere Mi-24 și Mi-8 pe teritoriul regiunii Belgorod/fotografie ua.depositphotos.com Federația Rusă a concentrat până la 40 de unități de elicoptere Mi-24 și Mi-8 pe teritoriul regiunii Belgorod/fotografie ua.depositphotos.com

Până la 40 de elicoptere de atac și transport Mi-24 și Mi-8 sunt concentrate în regiunile Belgorod din Federația Rusă, lângă granița cu Ucraina.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale începând cu ora 18:00 pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“Inamicul a concentrat până la 40 de unități de elicoptere de atac Mi-24 și Mi-8 și de transport pe teritoriul regiunii Belgorod, în imediata apropiere a frontierei de stat a Ucrainei”, se arată în rezumat.

După cum sa menționat în Statul Major General, o grupare inamică formată din unități separate ale armatei a 6-a combinate de arme din districtul militar occidental, a 41-a armată combinată de arme din Districtul Militar Central, trupele de coastă ale flotelor Baltice și nordice operează în direcția Slobozhansky. Atacurile aeriene și bombardamentele din orașul Harkov continuă, de asemenea.

“Ocupanții ruși din Districtul Valuysky din regiunea Belgorod au desfășurat un punct de control auxiliar al celei de-a 36-a armate combinate a Districtului Militar Estic”, se arată în rezumat.

În același timp, ca parte a consolidării grupării trupelor în această direcție, inamicul mută personalul de pe teritoriul regiunii Belgorod.

În plus, în direcția Izyum, inamicul încearcă să profite de inițiativă și desfășoară acțiuni ofensive în direcția Izyum – Barvenkovo. În acest scop, inamicul efectuează atacuri de artilerie asupra pozițiilor trupelor noastre în zonele așezărilor Grushuvakha, Novaya Dmitrievka și Kurulka.

În același timp, pentru a menține tensiunea la frontieră și pentru a preveni transferul rezervelor trupelor noastre în zonele amenințate, inamicul deține unități din Divizia 90 de tancuri a Districtului Militar Central, lângă granița ucraineano-rusă, în zona așezării Kozino din regiunea Kursk.

“Activarea atacurilor din zona specificată pe teritoriul regiunii Sumy nu este exclusă”, se spune în mesaj.

În plus, în direcțiile Volyn, Polessky și Seversky, anumite unități ale Forțelor Armate ale Republicii Belarus continuă să îndeplinească sarcini de consolidare a secțiunii frontierei ucraineano-belaruse în regiunile Brest și Gomel. Există o creștere a sistemului de apărare aeriană în Regiunea Gomel, a fost efectuată instruirea unităților de război electronic. În viitor, nu este exclus ca acțiunile demonstrative și provocatoare să se desfășoare în zone apropiate de frontiera de stat a Ucrainei.

Anterior, UNIAN a scris cum în Rusia elicopterul Mi-8 S-a întors de partea sa în timpul aterizării și a luat foc.

și armata ucraineană de la Stugny-P a distrus un alt elicopter rus Ka-52 Alligator pentru 16 milioane de dolari, care este considerat un elicopter al comandantului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *