în Federația Rusă a declaratFederația Rusă a anunțat “cifra de afaceri maximă a rublei” în teritoriile ocupate/foto REUTERS

În toate teritoriile ocupate din Ucraina, care sunt controlate temporar de invadatorii ruși, este planificată “cifra de afaceri maximă a rublei”.

Acest lucru a fost declarat de viceprim-ministrul visător al Federației Ruse, Marat Khusnullin, în timpul unei vizite la Melitopol ocupat, relatează o serie de mass-media de propagandă rusă.

Potrivit acestuia, locuitorii din regiunea Zaporozhye vor primi pensii și salarii în ruble rusești în această lună, astfel încât rubla va înlocui treptat Hrivna. El asigură că, în total, acest proces va dura patru luni.

El a mai spus că de acum încolo NPP Zaporozhye va lucra pentru Rusia și a adăugat că “dacă sistemul energetic al Ucrainei este gata să accepte și să plătească, înseamnă că va funcționa în Ucraina. Dacă nu o acceptă, atunci va lucra pentru Rusia.”

NSDC este încrezător că rubla “nu va prinde rădăcini”

Potrivit lui Alexey Danilov, de ceva timp pot avea unele încercări de a face o astfel de pseudo-monedă care ar trebui să se miște pe acest teritoriu. 

Dar, având în vedere rezistența pe care o suportă locuitorii din Kherson și toți cetățenii țării noastre, sunt mai mult decât sigur că aceasta este pentru o perioadă scurtă de timp.

amintiți-vă: dacă nu cooperați cu invadatorii și nu luați nimic de la ei, ne va accelera Victoria.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *