mesajul propagandistic este comentat în mod activ nu numai de ucraineni/foto REUTERS

Ministerul Apărării al Federației Ruse a publicat un alt mesaj de propagandă și a cerut ” să nu mânie niciodată o navă de război rusă.” Ucrainenii au reacționat foarte repede la acest lucru. Utilizatorii au reamintit unde trebuie să meargă nava rusă.

Pe paginile Ministerului Apărării al Federației Ruse, noi reacții din partea utilizatorilor din întreaga lume apar în fiecare minut sub imaginea care cere “să nu mânie nava”. 

 apel de la Ministerul Apărării al Federației Ruse ridiculizat online/capturi de ecran

Astfel, nu numai ucrainenii comentează activ mesajul de propagandă. Există deja o mulțime de glume și “dorințe” sub imagine, nu numai în rusă sau ucraineană, ci și în Germană și engleză.

utilizatorii Facebook au reamintit, de asemenea, unde ar trebui să meargă nava rusă/screenshots” />

în comentariile pe care le scriu:

“pentru că se va enerva, se va băși și se va îneca!!!”,

“Și nimeni nu-l înfurie, îl trimitem pe toți împreună acolo unde îi este locul, împreună cu Putin și prietenii săi”

“S-au abătut de la curs? Nimic, Vom repara! Găsiți-vă chiar în aceeași oală cu Hitler! Spiritele înrudite chiar și în iad ar trebui să fie împreună. Nu vă faceți griji, vom aranja totul!”,

“Toate navele sunt reci când trag în civili!!! Întreaga cursă este în același loc cu nava ta tr****, în partea de jos! Tu ești partea de jos! Ai fost de jos și va rămâne de jos pentru 7 generații înainte”,

” glorie în Ucraina, jgheab militar rus, du-te la partea de jos!”

” vâsle în mână și pe ** lea!”,

“Omenirea s-a împărțit în oameni și ruși. Glorie Ucrainei!”.

Citește și:  Federația Rusă dorește să introducă circulația ilegală a rublei în teritoriile ocupate temporar ale Hetmanilor Federația Rusă dorește să introducă circulația ilegală a rublei în teritoriile ocupate temporar-Hetmantsev  soldat rus, urmați nava: soldații ucraineni au înregistrat un videoclip puternic pe prima linie “Soldat rus, urmați nava”: soldații ucraineni au înregistrat un videoclip puternic pe prima linie parașutistul Pskov a povestit cum elita lor se luptă în Ucraina și jefuiește (video) Parașutistul Pskov a povestit cum “elita” lor se luptă în Ucraina și jefuiește (video)

“nava rusă, du-te dracului”: de unde a venit fraza

La 24 februarie, autoritățile au raportat că trupele ruse au capturat insula Ucraineană Zmeiny în Marea Neagră, rezultând moartea a 13 polițiști de frontieră. Două nave de război rusești, crucișătorul Moskva și corveta de patrulare Vasily Bykov, s-au apropiat de insulă și au oferit luptătorilor detașamentului de frontieră Izmail care erau staționați pe insulă să se predea. Au refuzat.

Potrivit înregistrării dialogului radio dintre ei, polițiștii de frontieră ucraineni au primit un mesaj: “sunt o navă de război rusă. Propun să depunem armele și să ne predăm pentru a evita vărsarea de sânge și pierderile nejustificate. În caz contrar, veți fi bombardați și atacați. Cum înțelegi, recepție?”.

ucrainenii au răspuns: “navă rusă, du-te dracu’ te.”

pe 28 februarie, a devenit cunoscut faptul că militarii de pe insula Zmeiny sunt în viață și sunt în captivitate.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.