Vladimir Putin/fotografie ua.depositphotos.com Vladimir Putin/foto ua.depositphotos.com

Expertul militar Alexander Musienko a comentat informațiile mass-media despre retragerea tuturor submarinelor Federației Ruse de la Sevastopol la Marea Neagră.

el și-a exprimat opinia în acest sens în povestea TSN.

“Aceasta înseamnă ceea ce a însemnat înainte – riscul atacurilor cu rachete poate crește. Au patru rachete Kalibr fiecare. În general, acest lucru nu schimbă situația. Am mai trecut prin asta. Nu mai sunt bărci și rachete pe ele”, a menționat expertul.

Potrivit acestuia, numărul maxim de rachete care pot fi în Marea Neagră pe navele și submarinele Federației Ruse este de la 40 la 50.

În plus, Musienko a comentat declarația recentă a ministrului Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov despre noua fază a războiului și că săptămânile următoare pe front vor fi dificile.

“Acum războiul este în stadiul în care este necesar să oprim inamicul, să-i provocăm pierderi grave și apoi să creăm un fundal adecvat pentru trecerea la o contraofensivă”, a remarcat expertul. – Acum trebuie să respingem toate atacurile… inamicul nu are voie să avanseze și să atingă obiectivele pe care, cred, au vrut să le realizeze acum câteva săptămâni. Descurajarea eficientă continuă. Situația este stabilă, controlată, dar nu ușoară.”

reamintim, mai devreme a fost raportat că navele rusești continuă să fie în plină pregătire de luptă în Marea Neagră. În total, au cel puțin 30 de rachete de croazieră la bord.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *