invadatorii au folosit hărți vechi pentru invazie/foto REUTERS invadatorii au folosit hărți vechi pentru invazie/foto REUTERS

Comandanții ruși în timpul invaziei pe scară largă a Ucrainei au fost ghidați de hărțile secolului trecut. Documentele relevante au fost găsite pe site-urile districtelor ocupate temporar din regiunea Harkov.

Acest lucru este raportat de SBU.

Serviciul secret a spus că comandanții ruși au fost ghidați de hărțile topografice ale Ucrainei în 1969. În același timp, documentele Batalionului rus de puști motorizate al Brigăzii 138 de puști motorizate de gardă nu au fost actualizate de cel puțin 53 de ani.

Zona rezidențială Saltovsky din Harkov, care a fost construită de la începutul anilor 70 ai secolului trecut, lipsește pe hărțile ocupanților.

“De asemenea, nu există rezervoare Travyansk și Murom, construite în anii șaptezeci. Iar granița de stat dintre Ucraina și Rusia este desenată cu un pix, deoarece nu era deloc pe hărți”, a adăugat serviciul de presă.

 hărțile unor batalioane nu au fost actualizate de 53 de ani/SBU photo hărțile unor batalioane nu au fost actualizate de 53 de ani/SBU photo

reamintim mai devreme, politologul a subliniat” planul de victorie ” nebun al lui Putin de trei goluri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *