fotografie ua.depositphotos.com fotografie ua.depositphotos.com

Rusia a început să mute familiile militarilor săi în teritoriile ocupate temporar din Ucraina.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat în timpul briefingului de către ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar.

Potrivit acesteia, Rusia a început livrarea familiilor forțelor militare de ocupație ale Federației Ruse pe teritoriile ocupate temporar din Ucraina.

“Potrivit GUR, Rusia a intensificat livrarea familiilor de militari ruși în teritoriile ocupate temporar, în special în Herson. Noii sosiți populează în mod voluntar apartamentele și casele abandonate ale cetățenilor care au plecat fugind de război. În plus, ocupanții întăresc măsurile de certificare forțată a cetățenilor din teritoriile ocupate”, a spus pictorul.

Citește și:  parașutiștii Zhytomyr au distrus doi invadatori BMP-2 din STUGNA-P ATGM (video) Parașutiștii Jitomir au distrus doi invadatori BMP – 2 din ATGM “Stugna-P” (video) nici măcar nu am avut timp să scăpăm: ocupantul s-a lăudat cu fata cum ucide ucrainenii (audio) “Nici măcar nu au avut timp să scape”: ocupantul s-a lăudat cu fata cum ucide ucrainenii (audio) luptătorii SSR ucraineni au extras și au aruncat în aer un ponton care traversează lângă inamic (video) luptătorii SSR ucraineni au extras și au aruncat în aer un ponton care traversează lângă inamic (video)

După cum a raportat UNIAN, pe 11 iunie, distribuția pașapoartelor rusești a început în teritoriile ocupate din sudul Ucrainei.

Vicepreședintele Comisiei Europene, Înaltul Reprezentant al UE pentru Politică Externă și securitate, Josep Borrel, a declarat că Uniunea Europeană nu recunoaște pașapoartele rusești eliberate Ucrainenilor în părțile ocupate ale regiunilor Herson și Zaporozhye.

reamintim că Marea Britanie a impus sancțiuni împotriva Comisarului pentru Drepturile Copilului în Federația rusă Maria Lvova-Belova pentru adoptarea forțată și transferul copiilor ucraineni. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.